Borgerlaugets nye hjemmeside

27-03-2022

Varnæs - Bovrup Borgerlaug har i løbet af den seneste tid arbejdet på at få en ny hjemmeside. Vi har nu offentliggjort hjemmesiden.


Tanken er, at man på hjemmesiden kan finde relevante informationer om vores område, både for os der bor her og for andre der er nysgerrige på Varnæs – Bovrup. Vi vil informere om hvad der sker i forhold til Borgerlauget.


Det er også vores ønske at synliggøre foreninger, institutioner og virksomheder, der er tilknyttet Varnæs – Bovrup området. Det skal ske ved, at der på hjemmesiden henvises til foreninger, institutioner og virksomheders hjemmesider eller Facebook- sider og eventuelle andre sociale medier. Der er også en mulighed for at henvise til kontaktoplysninger for dem, der ikke har en hjemmeside eller en profil på sociale medier.


Samtidig er der oprettet en ”Varnæs-Bovrup kalender”. Her kan foreninger og institutioner indsætte de aktiviteter og møder, der er offentlige adgang til. Eksempelvis datoer for opvisninger, foredrag og generalforsamlinger. Kalenderen skal gerne give et overblik 

over hvad der sker i Varnæs – Bovrup. Samtidig skal kalenderen også give foreninger og institutioner en mulighed for at arrangementer ikke planlægges på samme tidspunkt.


Ved henvendelse til Borgerlauget kan de enkelte foreninger, institutioner og virksomheder der har tilknytning til Varnæs – Bovrup området få aftale om at der oprettes link til de enkeltes hjemmesider og Facebook sider, samt aftale om adgang til Varnæs Bovrup Kalenderen. Henvendelse herom kan ske til:

Det er Peter Petersen, der har stået bag opbygningen af hjemmesiden. Peter har allerede lagt et stort arbejde i opbygning af den. Det skal han have en stor anerkendelse for. Peter vil fremover stå for driften af hjemmesiden.

 


På vegne af Varnæs Bovrup Borgerlaug


Peter Højer